Olen Selina, 24 vuotias hevosalan yrittäjä. Minun tieni hevosten pariin on alkanut noin 15 vuotta sitten islanninhevosten parissa. Hevosista tuli minulle hyvin nopeasti tärkeä ja rakas harrastus. Hyvin pian minulle selvisi myös että haluan lähteä rakentamaan itselleni ammattia hevosista. Suuntasinkin suoraan peruskoulusta Ypäjän hevosopistolle opiskelemaan hevosenhoitajaksi ja jatkoin siitä suoraan hevosen valmentajan ammattitutkintoon erikoistumisalana hevoshieronta. Samoihin aikoihin perustin myös yrityksen ja tänä keväänä minulle tulikin täyteen viisi vuotta yrittäjänä. Olen tehnyt Keski-Suomen alueella erilaisille tallille lomituksia sekä tuurauksia.

Minulla onkin vahva hevosalan osaaminen aika lailla kaikenlaisten hevosten kanssa aina. Olen myös jonkun verran kiertänyt hieromassa hevosia ja sitten olen tehnyt ratsastusterapeuteille ratsastusterapia avustuksia. Nyt pikkuhiljaa minulle on syntynyt ajatus että haluan lähteä tuottamaan harrastus palveluita hevosalalla vähän erilaisesta näkökulmasta. Aloitinkin tänä keväänä opiskelemaan sosiaalipedagogista hevostoimintaa ja olen päässyt tekemään asiakastöitä Katrin tallille. Minulle asiakastyöskentelyssä tärkeintä on ihmisten kohtaaminen aidosti juuri sellaisina kuin he ovat. Talli ympäristössä minua kiehtoo erityisesti sen monipuolisuus ja miten siellä saa sovellettua tekemisen aina jokaiselle asiakkaalle mieleiseksi ja niin että kaikilla on mahdollisuus saada onnistumisen kokemuksia sekä elämyksiä.