Valmennuspäivä 16.9.2023 tarjoaa omien tunteiden tunnistamista ja omien tasapainoisten rajojen vahvistamista. Valmennus on sinua varten, jos haluat lisätä itsetuntemustasi hevosten ja turvallisen ryhmän kautta. Päivän aikana teemme kokemuksellisia harjoituksia hevosten kanssa tai äärellä. Et tarvitse osallistumiseen tai harjoitteisiin aikaisempaa hevoskokemusta vaan uteliaisuutta siihen, mitä sinussa heräilee hevosten kautta.

Valmentajat
Katri Lindström – Työnohjaaja (STOry), Yhteisöpedagogi AMK, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja © toimii yrittäjänä Ruskan Riemut OY:ssä tuottaen eläinavusteista työnohjausta, KELA:n ammatillista kuntoutusta (NUOTTI) sekä sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Katri Niskala – sosionomi Yamk, psykiatrisen hoidon eat, seksologian perusteet, psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinto, nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja toimii Tunnesydämen yrittäjänä tuottaen KELA:n ammatillista kuntoutusta (NUOTTI) sekä yksilö- ja ryhmävalmennusta.
Hevoset ovat kilttejä ja ystävällisiä, huokuvat työssään rauhaa, mutta ovat silti leikillisiä ja jopa huumorintajuisia persoonia.

s