Ruskan Riemut tarjoaa:

Sosiaalipedagogista hevostoimintaa

Sosiaalipedagogisessa hevostoiminnassa keskeisiä elementtejä ovat sosiaalipedagogiikan perusperiaatteet - yhteisöllisyys, toiminnallisuus ja elämyksellisyys.

Sos.ped. hevostoiminnassa on paljon yhtäläisyyttä elämyspedagogiikan kanssa. Molemmissa toiminnallisuuden, elämyksellisyyden ja yhteisöllisyyden kautta voidaan vaikuttaa itsetuntoa ja - tuntemusta rakentavasti, opetella sosiaalisia taitoja ja elämän hallintataitoja, tunnistaa tunteita, ym.

Ratsastus on yksi käytettävä menetelmä mutta sen ei tarvitse olla keskeinen osa kokonaisuutta. Sosiaalipedagogisessa hevostoiminnassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla hevosen ja ihmisen välinen vuorovaikutus.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta ei ole terapiaa, vaan sosiaalipedagogisessa talliyhteisössä toteutettavaa kasvatus- ja kuntoutustyötä. Toiminnalle asetetaan aina yksilölliset tavoitteet ja se on aikuisjohtoista, osallistavaa ja vuorovaikutteista.


Pyydä tarjous osoitteesta ruskan.riemut@gmail.com tai 050 5893 254 kertakäynnille tai tavoitteellisemmasta ja pitkäkestoisemmasta yhteistyösopimuksesta; silloin hinnasta ja palvelun sisällöstä sovimme erikseen tapauskohtaisesti. (Kirjalliset raportoinnit, suunnittelupalaverit, verkostoyhteistyötapaamiset, kuljetukset talleille tai hevosten kuljetus muihin toimintapaikkoihin jne.)

Hinta sisältää aina alv:n 10% sekä vakuutuksen ja tarvittavat varusteet.


Työnohjaus ( opiskelijatyö vuoden 2020 syksyyn)

Tarvitseeko työhteisönne työnohjausta?

Paikan, jossa keskustella työstä luottamuksella ja parantaa mm. työhyvinvointia
ja tehokkuutta?


Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työhön liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tarkastelua ja jäsentämistä koulutetun työnohjaajan avulla.

Työnohjauksentavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja sen rajojen tunnistamiseen.

-suomentyonohjaajat.fi

Ruskan Riemut tarjoaa yksilö- ja ryhmätyönohjausta hevosavusteisesti. Hevoset huolehtivat että toiminnassa täytyy olla läsnä tässä ja nyt, omat kiireet unohtaen. Hevonen on suuri, herkkä ja lempeä eläin, jonka vahvuutena on asioiden näkyväksi tekeminen ja välitön palautteen antaminen. Pohdimme hevostoiminnnan avulla erilaisissa tilanteissa syntyneitä oivalluksia ja peilaamme niitä työhön ja
tapaamme toimia. Työnohjaajan avulla oivallukset ja kokemukset jatkojalostetaan teoiksi.

Kysy tarjousta Katrilta!


Riemuja, elämyksiä ja yhteisöllisyyttä

Tarvitsisiko työyhteisösi tai vaikka nuorten harrasteryhmä iloa, naurua ja mukavaa yhdessä tekemistä? Pitäisikö yhteisöllisyyden tunnetta saada lisää? Millä tolalla tiimityötaidot??

Ota yhteyttä ja keksitään jotain, missä taatusti arjen harmaat asiat unohtuvat ja saatte yhteistä riemua arkeen.

Kuvateksti

Hyvänmielen ratsastusta pienryhmissä

Toistaiseksi säännölliset ratsastustunnit sekä maastoratsastukset ovat tauolla.

Pienryhmille on tarjolla sop.mukaan ratsastusta kentällä, jossa keskitymme onnistumisen iloihin, hevosen reiluun kohteluun sekä ryhmän hyvään tunnelmaan. Ratsastamme aina pienryhmissä (2-3 ratsukkoa), näin jokainen saa henkilökohtaista ohjausta.

Ratsastukset on tarkoitettu vähintään perusratsastustaidot omaaville nuorille ja aikuisille. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta.