Ruskan Riemut tarjoaa:

Sosiaalipedagogista hevostoimintaa

Sosiaalipedagogisessa hevostoiminnassa keskeisiä elementtejä ovat sosiaalipedagogiikan perusperiaatteet - yhteisöllisyys, toiminnallisuus ja elämyksellisyys.

Sos.ped. hevostoiminnassa on paljon yhtäläisyyttä elämyspedagogiikan kanssa. Molemmissa toiminnallisuuden, elämyksellisyyden ja yhteisöllisyyden kautta voidaan vaikuttaa itsetuntoa ja - tuntemusta rakentavasti, opetella sosiaalisia taitoja ja elämän hallintataitoja, tunnistaa tunteita, ym.

Ratsastus on yksi käytettävä menetelmä mutta sen ei tarvitse olla keskeinen osa kokonaisuutta. Sosiaalipedagogisessa hevostoiminnassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla hevosen ja ihmisen välinen vuorovaikutus.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta ei ole terapiaa, vaan sosiaalipedagogisessa talliyhteisössä toteutettavaa kasvatus- ja kuntoutustyötä. Toiminnalle asetetaan aina yksilölliset tavoitteet ja se on aikuisjohtoista, osallistavaa ja vuorovaikutteista.


Pyydä tarjous osoitteesta ruskan.riemut@gmail.com tai 050 5893 254 kertakäynnille tai tavoitteellisemmasta ja pitkäkestoisemmasta yhteistyösopimuksesta; silloin hinnasta ja palvelun sisällöstä sovimme erikseen tapauskohtaisesti. (Kirjalliset raportoinnit, suunnittelupalaverit, verkostoyhteistyötapaamiset, kuljetukset talleille tai hevosten kuljetus muihin toimintapaikkoihin jne.)

Hinta sisältää aina alv:n 10% sekä vakuutuksen ja tarvittavat varusteet.Riemuja, elämyksiä ja yhteisöllisyyttä

Tarvitsisiko työyhteisösi tai vaikka nuorten harrasteryhmä iloa, naurua ja mukavaa yhdessä tekemistä? Pitäisikö yhteisöllisyyden tunnetta saada lisää? Millä tolalla tiimityötaidot??

Ota yhteyttä ja keksitään jotain, missä taatusti arjen harmaat asiat unohtuvat ja saatte yhteistä riemua arkeen.

Kuvateksti

Hyvänmielen ratsastusta pienryhmissä

Toistaiseksi säännölliset ratsastustunnit sekä maastoratsastukset ovat tauolla.

Pienryhmille on tarjolla sop.mukaan ratsastusta kentällä, jossa keskitymme onnistumisen iloihin, hevosen reiluun kohteluun sekä ryhmän hyvään tunnelmaan. Ratsastamme aina pienryhmissä (2-3 ratsukkoa), näin jokainen saa henkilökohtaista ohjausta.

Ratsastukset on tarkoitettu vähintään perusratsastustaidot omaaville nuorille ja aikuisille. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta.